Välkommen


Bettan och Per-Uno har kommit överens om att ha en hemsida där vi berättar om möten som vi har varit med om.
Vi använder oss av våra egna texter och upplevelser här på vår sida, och vi vill trycka lite extra på att det är copyright på våra texter.
Vi är rätt medgörliga av oss och vill gärna sprida vårt budskap och våra upplevelser, så om du hittar en text du gärna vill använda dig av så kontakta oss så hittar vi säkert en lösning. Vid en del texter står det redan om den är godkänd att sprida och då behöver du förståss inte fråga oss om det.
 


 

Under våra möten, både de vi har upplevt gemensamt samt var och en för sig, så har vi ibland fått meddelanden/texter som olika väsen har velat förmedla till oss, och till andra människor här på Moder Jord.

Vi tar risken att du kan tycka att vi är helt knäppa som tror att vi har upplevt något sånt här som vi berättar om här. Att väsen som vi berättar om här finns i dimensioner nära vår egen dimension, och att vi människor kan ha kontakt med dem.

Vi har gjort den här hemsidan för dig som vill utveckla dig mer, och som kan växa genom att läsa de här texterna. Vi vill ge dig bekräftelser på det du själv upplever, eller kommer att uppleva. Genom att få bekräftelser så kan du lägga ner dina kunskaper inom dig, och då är du redo att ta nästa steg i din utveckling. När du är redo kommer nästa steg i just din utveckling att ske.

Vi hoppas att du kommer att hitta någon eller några texter som du tycker om, och som ger dig mycket på din väg som just du vandrar.

Vill du också vara med och bidra med dina upplevelser och erfarenheter? Skicka ett mail till någon av oss och berätta vad du vill förmedla.

Feedback gillar vi. Skicka mail till:
Bettan: bettan(at)bettanssidor.se
Per-Uno: per-uno(at)vingar.se

 


 

De här sidorna kan du länka dig vidare till: